PROCESUL NOSTRU
NATURAL DE
FABRICARE

Datorită mixului unic de suc de fructe și plante aromatice bine alese, te poți bucura de experiența unui gust sofisticat, cu fiecare variantă. Rezultatul este o gamă de băuturi ușor carbogazoase cu un gust elaborat, o dulceață echilibrată și o explozie de arome unice, care ți se dezvăluie treptat.

NUMAI INGREDIENTE
DE CALITATE

Esența fabricării fiecărei variante B-LIFE Botanicals este apa proaspătă și malțul de orz, ce oferă băuturilor noastre notele de bază ale gustului.

Malțul este creat în fabrica de malț, unde temperaturile ideale, apa și aerul curat joacă un rol important. La momentul potrivit, grăunțele sunt încălzite, uscate, și lăsate să germineze domol până ajung în mâinile maeștrilor noștri.

PISEAZĂ, MĂRUNȚEȘTE, AMESTECĂ

În fabrica noastră, malțul este mărunțit, îmbogățit cu apă proaspătă și transformat într-un amestec. Apoi este pus într-un cazan, unde urmează să fie fiert.

PORNEȘTE CAZANUL

În cazanele de fierbere se crează mustul, căruia îi adăugăm extract din orz verde și hamei , pentru a obține gustul bogat din băuturile B-LIFE.

FĂRĂ GRABĂ

Mustul fierbinte este apoi răcit și combinat cu o drojdie atent selecționată, prin care începe fermentarea. După ce procesul de fermentare este gata, maeștrii noștri obțin o bază fără alcool pentru băutura noastră.

Baza proaspătă necesită câteva zile de maturare pentru a obține gustul perfect echilibrat.

MIXUL PERFECT

Acum baza este amestecată atent cu limonada. Pentru fiecare variantă de B-LIFE, creăm o limonadă unică – o combinație specifică de apă proaspătă, suc de fructe atent selecționat, plante aromatice și extract de plante. Fiecare versiune este o compoziție inteligentă de ingrediente, ce oferă un gust complex.

Suntem mândri că rezultatul final nu este doar un gust răcoritor, dar și surprinzător de intrigant.

Toate băuturile B-LIFE sunt create fără conservanți și coloranți artificiali.